Storkonflikt i DR afblæst

Journalisterne i Danmarks Radio accepterede i går genereldirektørens svar på en række spørgsmål om besparelserne i DR. Dermed fortsætter samarbejdet mellem ledelsen og journalisterne.

Journalisterne i Danmarks Radio accepterede i går genereldirektørens svar på en række spørgsmål om besparelserne i DR - en storkonflikt i DR er derfor afblæst. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Helsinghof
Journalisterne besluttede at fortsætte samarbejdet med ledelsen i DR, efter generaldirektør Kenneth Plummer besvarede en række spørgsmål fra journalisterne om økonomien i DR for anden gang.

Denne gang åbenbart mere tilfredsstillende for journalisterne, der i går på et stormøde besluttede at fortsætte samarbejdet med ledelsen gennem de såkaldte samarbejdsudvalg i DR.

"Stormødet torsdag eftermiddag besluttede at fortsætte samarbejdet med DR. Mødet var, at kritisk, men konstruktiv dialog bedst sikrer varetagelsen af medlemmernes interesser - særligt i relation til september måneds fyringsrunde," lyder det fra Journalistgruppen i DR.

Formanden Steen Larsen har dog stadig mandat til at trække gruppen fra samarbejdet - gældende for alle tillidsfolk - såfremt han finder det nødvendigt.

Læs brevvekslingen mellem Kenneth Plummer og Journalistgruppen.