Storbritanniens ældste produktionsvirksomhed går online

Fortid og nutid mødes på nettet, når Storbritanniens ældste produktionsvirksomhed Whitechapel Bell Foundry begynder salg over internettet.

Liberty Bell i Philadelphia der ringede den amerikanske uafhængighed ind Fold sammen
Læs mere
Foto: HO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De støbte det amerikanske uafhængighedssymbol Liberty Bell i 1752, og de støbte det britiske nationalsymbol Big Ben i 1856, og de støber stadig kirkeklokker, som de har gjort, siden Elizabeth den Første regerede. Men nu satser Whitechapel Bell Foundry fra 1570 på det brede salg af små ringeklokker og gode gammeldags akustiske dørklokker.Whitechapel Bell Foundry har således startet onlinesalg via det halvandet år gamle svenske firma Tictail, som gratis formidler onlinesalg for 30.000 virksomheder med England som det hurtigst voksende marked.
 
Kathryn Hughes, der er direktør for familieforetagendet, siger til The Guardian, at hun og manden længe har taget tilløb til at gå på nettet med klokkerne.


»Vi lægger ud med at sælge vores mindste klokker, som kan bruges til at ringe ind til the og den slags. Så er der vores bordklokker, de klokker man bruger i skolegården, og så dørklokker. Folk vil have rigtige dørklokker nu - ikke dem der brummer,« siger Kathryn Hughes til The Guardian.