Storaktionær sælger ud i Parken - til sig selv

Erik Skjærbæk har solgt hele sin aktiebeholdning for 208 mio. kroner til sig selv.

Storaktionær i Parken Erik Skjærbæk har solgt alle sine akter for 208 mio. kroner - til sig selv. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kontroversielle storaktionær Erik Skjærbæk har solgt alle sine aktier i Parken Sport & Entertainment. Men dermed er han langt fra er færdig med selskabet. Aktierne er nemlig solgt til et holdingselskab, han selv ejer.

Erik Skjærbæk har solgt hele sin beholdning af Parken-aktier til et personligt ejet dansk holdingselskab. Det drejer sig om 19,76 pct., eller 1.951.516 styk aktier til en værdi på 208.123.522 kr.Erik Skjærbæk har dermed flyttet hele aktieposten til holdingselskabet ES-Parken Aps.

- Det er kun en teknikalitet, fordi jeg flytter til Danmark 1. juni, og så går mine aktier til at være personligt ejet til at være ejet i et selskab, der er 100 pct. ejet af mig, siger storaktionæren til Ritzau Finans.

- Jeg flytter til Danmark, fordi jeg har investeret i nogle virksomheder, og det vil jeg gerne gøre lidt mere ud af. Nu har jeg været ude af landet i fem år, og så blev det tid til at prøve noget andet, og nu var det rigtige tidspunkt at flytte til Danmark, fortæller Skjærbæk, der i perioden har boet i England.

Siden årsregnskabet har Erik Skjærbæk købt aktier i Parken for 16,2 mio. kr. hvilket har bragt hans beholdning op til de førnævnte 19,76 pct.