Stor vognmandsforretning opkøbt

Danske Fragtmænd Transport har opkøbt stor fynsk vognmandsforretning, der de to seneste år har kørt med million-underskud.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Midtfyns Godstransport, der med over 100 ansatte har hjemme i fynske Ringe, er blevet opkøbt af giganten Danske Fragtmænd Transport, fortæller Fyens Stiftstidende.

Overtagelsen skete 1. februar og har ifølge direktør Mogens Jensen fra det fynske firma ikke noget at gøre med, at Midtfyns Godstransport nu to år i træk har kørt med million-underskud.

Forrige år tabte firmaet knap 6 millioner kroner efter skat, og det netop offentiggjorte regnskab for sidste år viser et underskud på 2 millioner kroner.

Overtagelsen skal ses i sammenhæng med de meget svære tider i transportbranchen, siger Mogens Jensen, hvor Danske Fragtmænd netop er i gang med at omlæhgge sit landsdækkende rutenet.

Navnet Midtfyns Godstransport bliver ikke ændret ved overtagelsen, og Mogens Jensen forventer et overskud i 2011 i den fynske virksomhed, der er godt rustet med en pengetank på knap 13 millioner kroner i egenkapital:

- Det går bedre og bedre, men priserne er stadig lave, siger direktøren til Fyens Stiftstidende.

Den fynske direktør mener, at priserne skal stigfe 10-15 procent, før der for alvor kan tjenes penge i vogmandsbranchen igen.