Stor rokade i TDC-toppen

Finansdirektør Jesper Ovesen og direktøren for TDC Privat, Jesper Theill Eriksen, er nu fortid i TDC. Rokaden byder også på en ny koncerndirektør for HR og kommunikation.

Jesper Theill Eriksen Fold sammen
Læs mere
Foto: peter helles eriksen

TDC offentliggør i dag, at den nuværende direktør for TDC Privat, Jesper Theill Eriksen, bliver udskiftet på posten. Samtidig forlader også finansdirektør Jesper Ovesen teleselskabet.

Jesper Ovesen går ifølge TDC efter eget ønske og afløses af Pernille Erenbjerg, der kommer fra en rolle som direktør for koncernøkonomi. Det sker den 1. maj.

Der har i TDC været et ønske om at få friske øjne på TDC Privat efter børsnoteringen i december, og derfor fratræder Jesper Theill Eriksen som direktør for Privat-divisionen og som direktionsmedlem. Ind i stedet kommer Anders Jensen, som TDC har hentet hos Telenor i Ungarn.

Men det er ikke de eneste ændringer i TDC-ledelsen. Teleselskabet udnævner nemlig samtidig en ny koncerndirektør for HR- og kommunikation, Inger Ørum Kirk, der samtidig indtræder i koncernledelsen. Hun kommer fra en stilling i DR, hvor hun har været HR-direktør.