Stor Microsoft-konference til København

København bliver i oktober værtsby for Microsofts årlige Convergence-konference, hvor der forventes mere end 3000 deltagere.

København bliver atter værtsby for en stor international it-konference, når it-giganten Microsoft til oktober holder sin Convergence 2007-konference i byen. Flere end 3000 beslutningstagere, it-chefer og it-virksomheder samt journalister og analytikere fra Europa, Mellemøsten og Afrika ventes at deltage i løbet af de tre dage, konferencen varer.

Konferencen handler om produkter fra Microsoft Dynamics til erhvervsliv og det offentlige. Tidligere har Microsoft i 2002 og 2004 afholdt store konferencer i København.

Når Microsoft lægger endnu én af slagsen i byen skyldes det også, at selskabet har sit største udviklingscenter i Europa i Vedbæk nord for København. Her arbejder over 900 it-udviklere med forretningssystemer under Microsoft Dynamics, der er det samlende navn for løsninger til virksomhederne, blandt andet baseret på programmer fra det danske selskab Navision.

/ritzau/