Stor lydmesse runder 25 år

Nordens største HiFi-messe sætter fokus på ordentlig lyd i den kommende weekend.

Den klassiske grammofon med vinylplader er ikke glemt, selv om fokus lige nu ligger på langt bedre lyd i både hovedtelefoner og højttalere - og begge dele vil danskerne gerne betale ekstra for, hvis kvaliteten følger med. Arkivfoto: HiFi & Surround Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er lyd på hele tapetet - og i loftet -, når den årlige elektronikmesse HiFi & Surround i den kommende weekend samler skandinaviske og internationale mærker til et samlet overblik.

Messen, der bryster sig af at være Nordens største, holdes på Clarion Hotel Copenhagen - det tidligere Hilton Hotel - lige ved lufthavnen i Kastrup og strækker sig over lørdag den 28. og søndag den 29. oktober.

30 udstillere er med på messen, der fejrer 25-årsjubilæum i år og ikke har glemt sine rødder. De klassiske vinylplader er også med. Det samme er den danske producent Peter Lyngdorf, som er manden bag butikskæden Hifi-klubben og nu har sit eget mærke, Lyngdorf.

Kvalitetslyd har især det seneste år skabt stor interesse, og også danskerne synes villige til at lægge sågar pæne beløb oven i prisen for at købe hovedtelefoner, ørepropper, højttalere og lydbarer til fladskærmen med ordentlig lyd i. De nyeste modeller kan håndtere Dolby Atmos, hvor lyd også skydes i vejret, så det lyder, som om helikopteren faktisk flyver hen over hovedet på én, eller at det faktisk regner.

Messen arrangeres af Danish High End Society, der forventer at få besøg af omkring 8.000 gæster til messen.