Stjerneskuespiller går Daniel Agger i bedene - investerer i online tatooshop

Først var det tidligere landsholdsanfører Daniel Agger, der investerede i Tatoodo.com, nu vil den svenske skuespiller Mikael Persbrandt også ind på markedet. Han har investeret to mio. svenske kroner i en svensk pendant.

Mikael Persbrandt, skuespiller. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen

Av min arm. Den svenske stjerneskuespiller Mikael Persbrandt har investeret 2 mio. svenske kroner i iværksættervirksomheden, Inkbay, der er den svenske pendant til Tatoodo, som har tidligere landsholdsanfører Daniel Agger og Hummel-guru Christian Stadil blandt investorerne.

Det skriver det svenske medie DI Digital.

Inkbay er en tjeneste, hvor man som tatoverings-hungrende bruger kan komme ind og »bladre i mappen« uden at rejse sig fra sofaen. Brugerne vælger sit “motiv” fra velrenommerede tatovører og betaler for deres tatovering direkte på sitet.

Den svenske skuespiller Mikael Persbrandt, der blandt andet er kendt for sin rolle i Hobbitten-trilogien, indtræder i Inkbay med to mio. svenske kroner. Han indtræder sammen med den svenske startup-investor, Zenith Inkubator, som også lægger en sum penge ind i projektet.

Mikael Persbrandt selv er rigt tatoveret og har også bestilt en tatovering fra sitet med hans  partner Sanna Lundell og børns navn samt ordene »Svøm eller synke.«

»Vi forpligter os en hel del i virksomheder, som vi går ind med penge i. Det er en frygtelig spændende idé,« siger Mathias Rosenqvist, partner hos Zenith Incubator.

Det er ikke første gang, at Persbrandt agerer start up-investor, han har tidligere investeret i blandt andet musiktjenesten Moodelizer.

Tatoodo er lidt anderledes end Inkbay. Her er motiverne brugergenererede, og så kan man købe designet og tage det med ned til sin egen lokale »nåle-kunstner.«

Portalen Tattoodo.com er på rekordtid blevet verdens største hjemmeside for tatoveringer.