Stig Elling gør comeback i rejsebranchen

Det blev et kort otium for tidligere Star Tours-direktør Stig Elling. Han bliver nu »rejseambassadør« for sin tidligere konkurrent, Bravo Tours.

Foto: Claus Bech. Stig Elling. ARKIVFOTO.
Læs mere
Fold sammen

En af den danske rejsebranches mest profilerede navne gør nu comeback.

For et halvt år siden forlod salgsdirektør Stig Elling Star Tours for at drosle ned og nyde livet, men nu vender han tilbage til branchen som rejseambassadør og rejseekspert for konkurrenten Bravo Tours.

I en pressemeddelelse forklarer Stig Elling, at han ikke kan undvære den branche, hvor han har arbejdet i mere end tre årtier.

»De sidste 33 år har jeg været på hver eneste dag 24 timer i døgnet. Selvfølgelig har jeg savnet det, og det vidste jeg også ville ske. Jeg gik ikke på pension i januar, jeg tog en pause. Det har aldrig været min plan at lave ingenting,« siger den nyudnævnte rejseambassadør.

Hos Bravo Tours skal Stig Elling være med til at udvikle forretningen, men han indtager også den rolle, som han blev kendt for i den brede offentlighed, da han arbejde for Star Tours, nemlig talsmand for firmaet.

Administrerende direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours glæder sig til samarbejdet med sin ven og tidligere konkurrent.

»Vi har været konkurrenter og branchekolleger, men vi har også været rigtig gode venner gennem alle årene. Et venskab, der startede lang tid før, jeg startede Bravo Tours, hvor Stig og jeg arbejdede sammen nogle år,« siger Peder Hornshøj i pressemeddelelsen.