Stenrige finner på nyt ejendomstogt i København

Velpolstret finsk fond med speciale i mursten har endnu en gang købt ejendomme i hovedstaden.

Læs mere
Fold sammen

Den Helsinki-baserede og børsnoterede investeringsforvalter CapMan har købt den knap 8.000 kvadratmeter store ejendom Vesterbrogade 80 ved Frederiksberg Allé og Værnedamsvej, nærmest på grænsen mellem Frederiksberg og København.

Bygningen fra 1901 har 12 boliger, syv kontorlejemål, to butikker og to spisesteder, og CapMan ser et potentiale i at modernisere lokaler og omlægge erhvervslokaler til boliger.

»Tidspunktet er fremragende for at indlemme denne velbeliggende ejendom i vores portefølje, da det københavnske ejendomsmarked oplever stor vækst og efterspørgsel fra investorer, især inden for boliger,« udtaler seniorpartner Torsten Bjerregaard.

Finnerne har ejendomme som et af sine specialer og har det seneste par år svunget indkøbskurven flittigt i Storkøbenhavn. CapMan ejer blandt andet en stribe bygninger på Amagerbrogade og købte for tre uger siden en kontorbygning på Finsensvej ved Flintholmkvarteret på Frederiksberg.

CapMans nordiske ejendomsfond har kig på både kontorer, butikker og boliger i de større byer. Selve CapMan har eksisteret i over 25 år og forvalter i øjeblikket investeringer og kapital for næsten 40 milliarder kroner fra mere end 100 store investorer.