Stærkt hold bag ny dansk fitnesskæde

Erfarent hold skaber nyt fitnesscenter med industrielle materialer og tryk på musikken. Det bliver SoHo-agtig - mere end et sædvanligt fitnesscenter, lover de.

Læs mere
Fold sammen

Byg, sælg, repeat. Sådan kan Rasmus Ingerslevs erhvervskarriere opsummeres. Han var med til at stifte både fitness dk og Fresh Fitness, og nu er han klar med et nyt træningskoncept ved navn Repeat, hvor de unge millennials og dem, der er young-at-heart, vil føle sig hjemme og have lyst til at træne, skriver han i en meddelelse.   

»Jeg har trænet i fitnesscentre i 28 år og arbejdet med fitness de sidste 18 år nationalt såvel som globalt, og Repeat indeholder det bedste af den passion, erfaring og inspiration, jeg har hentet på den rejse. Repeat bliver helt enkelt super fedt. Tænk på en trendy café i råt design og industrielle materialer med tryk på musikken, lidt SoHo agtigt, mere end et sædvanligt fitnesscenter. Vi har tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og hvordan vi skaber den mest smidige brugeroplevelse generelt,« udtaler Rasmus Ingerslev.

Med på Repeat holdet, i direktionen og som partnere, er foruden Rasmus Ingerslev også Hans-Henrik Moe Sørensen, Peter Rehhoff og Peter Modin, som alle var med til at bygge Fresh Fitness op. Den administrerende direktør, Hans-Henrik Moe Sørensen, var også med tilbage i fitness dk tiden.

Målet for Repeat bliver ikke at konkurere med fitness dk og Fitness World om at have flest centre i Danmark.

»Vi vil hellere lave 10 til 15 super cool centre i Danmark og se, om vingerne kan bære os til udlandet på sigt«, siger Rasmus Ingerslev, der allerede har taget en af sine fitnessvirksomheder globalt. Som led i at realisere vækstambitionerne er Repeat aggressivt på udkig efter lejemål i de største danske byer.

I Repeat kommer ubegrænset træning til at koste 39 kroner per uge eller 39 kroner per gang, hvis du ikke er medlem.

De første to centre åbner henholdsvis i København N på hjørnet af Åboulevarden og Griffenfeldsgade og ved Odense Banegård på Ejlskovsgade 11. Centret i Odense åbner den 9. september og i København den 30. september.