Stærk resultatfremgang i ISS

10 procent steg indtjeningen i ISS sidste år. Især stor fremgang i Asien og Latinamerika forbedrede bundlinjen hos børskandidaten ISS.

Rengøring er en af de vigtigste serviceydelser fra ISS. I alt tjente ISS i 2010 4.3 mia. kroner på at yde service rundt omkring i verden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bøje Nielsen
ISS tjente især godt på den økonomiske vækst i Asien og Latinamerika sidste år. Det viser selskabets foreløbige årsregnskab, der er kommet ud samtidig med meddelelsen om, at ISS planlægger en børsnotering for over 13 mia. kroner i år.

Driftsresultatet før øvrige poster steg med 10 procent til 4,3 mia. kr. i 2010. Omsætningen voksede med 7,3 procent i 2010. Omsætningen landede på 74,1 mia. kr. mod 69 mia. kr. et år tidligere. En del af væksten var dog tilkøbt. Den organiske vækst var på 3,5 pct."Jeg er meget tilfreds med vores stærke resultater for 2010. Vi leverede forbedringer i forhold til alle vores operationelle mål. ISS opnåede fire pct. organisk vækst i fjerde kvartal, og forbedrede dermed vækstraten gennem hele 2010. Mens vores vækst i fjerde kvartal i høj grad var drevet af ekseptionel fremgang i Latinamerika og Asien, kunne vi notere positiv organisk vækst i fem af vores syv regioner - inklusive Norden og Vesteuropa. ISS gik ind i 2011 i utrolig fin form og velforberedt for yderligere profitabel vækst," siger ISS' administrerende direktør Jeff Gravenhorst.