Stærk analytiker-tro på Vestas

Både i Danmark og udlandet er analytikerne i godt humør i kølvandet på Vestas-regnskabet. Læs hvad Danske Equities og Lehman mener om den danske vindmøllekoncern.

Vestas leverede således med sit halvårsregnskab onsdag det bedste bevis på, at vindmøllekoncernen er på vej mod en lysere fremtid. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Tredje kvartal kan blive afgørende for den danske vindmøllekoncern Vestas. Halvårsregnskabet var bedre end ventet, og derfor fastholder investeringsbanken Lehman Brothers sin positive overvægt-anbefaling og et kursmål på 400 kr. , skriver RB-Børsen.

"Vi tror, at tredje kvartal vil være en vigtig mulighed for selskabet til at kommentere de langsigtede strategiske leveringsudsigter for komponenter, potentiale for produktudvikling og en revideret prognose for 2008 og det følgende år, " skriver analytiker Rupesh Madlani i et notat.

Også Danske Equities mener, at Vestas-planen virker. Vestas leverede således med sit halvårsregnskab onsdag det bedste bevis på, at vindmøllekoncernen er på vej mod en lysere fremtid, konstaterer Danske Equities, der fastholder sin købs-anbefaling og et kursmål på 425 kr. , hedder det fra RB-Børsen.

"Vestas leverede det stærkeste bevis på, at den store plan for en turnaround i forretningen er på sporet, " konstaterer analytiker Henrik Breum i et notat.