Stadil om slagsmål med bortvist Hummel-direktør: Han er velkommen

Den bortviste og politianmeldte Hummel-direktør Søren Schriver skyder efter et par ugers tænkepause tilbage mod sin gamle arbejdsgiver. Schriver sagsøger nu Hummel for et millionbeløb for uberettiget fyring. Stadil hilser sagen velkommen.

Hummel-ejer Christian Stadil er helt roligt, når det gælder en kommende retssag fra sin tidligere direktør, Søren Schriver. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup

Efter et par ugers stilstand er der nu igen blevet skruet på dramaknappen i det bitre opgør mellem den bortviste Hummel-direktør Søren Schriver og Christian Stadil. I Dagbladet Børsen meddeler Søren Schriver fredag via sin advokat, at Schrivers svar på Stadils beskyldninger og politianmeldelse bliver, at den forhenværende Hummel-direktør vil slæbe Christian Stadil i retten.

Søren Schrivers advokat oplyser, at Hummel inden for de nærmeste dag vil modtage en stævning for uberettiget at bortvise Schriver som Hummel-direktør.

På et stort anlagt pressemøde i februar afspillede Christian Stadil en lydfil med Søren Schriver, som ifølge Stadil-familien dokumenterer, at den fyrede direktør forsøgte at franarre dem for flere millioner, som han ville putte i egen lomme. Familien hævdede, at Schriver har oprettet et privat selskab i Tyrkiet, hvor han vil få en tredjedel af gevinsten ved et salg af ejendom uden Hummel-ejerne.

Den udlægning er Søren Schriver altså tilsyneladende ikke enig. Om stævningen fra Søren Schriver skriver Christian Stadil i et mailsvar til Børsen:

»Bortvisningen er understøttet af utvetydige beviser for kriminel, strafbar adfærd dokumenteret ved dokumenter, vidneforklaringer, håndskrevne notater og lydfiler mm. Ønsker den bortviste direktør at anlægge en retssag, er han velkommen hertil.«