Sparekasse også klar med nyt såkaldt superlån

Sparekassen Sjælland er ligesom Jyske Bank nu klar med et nyt boliglån, som sparekassen kalder superboliglån. Lånet sikrer en lav rente i fem år.

Foto: Christian Liliendahl. Lars Petersson, adm. direktør i Sparekassen Sjælland, vil bruge kundernes opsparingskroner til at tilbyde kunderne billige boliglån.
Læs mere
Fold sammen

Mens realkreditinstitutterne bliver ved med at hæve priserne på realkreditlån, begynder bankerne nu i stigende grad at tilbyde konkurrencedygtige boliglån i banken.

Således er Sparekassen Sjælland nu også klar med et nyt boliglån, som sparekassen kalder et »attraktivt superboliglån«. Det sker samme dag, som Jyske Bank lancerede deres såkaldte superlån.

Det nye lån i Sparekassen Sjælland hedder officielt BoligprioritetFRI og er et boliglån med et renteloft i fem år på 1,5 pct.

Boliglånet finansieres af sparekassen selv, der har et stort indlånsoverskud. Altså penge fra folks opsparinger i sparekassen.

Rentesatsen er variabel og matcher alle nuværende tilbud fra andre udbydere af boliglån, siger adm. direktør Lars Petersson i en pressemeddelelse.

»Vi hilser konkurrencen på det danske boligmarked mere end velkommen. Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernens markante indlånsoverskud på mere end fem mia. kr. giver os en betydelig konkurrencefordel. Det er således en fin forretning for koncernen at tilbyde attraktive prioritetslån med renteloft til kunderne, der samtidig kan glæde sig over et super godt tilbud, som vi er glade for at lancere,« siger Lars Petersson.

Lanceringen af lånet kommer kort tid efter, at Realkredit Danmark har annonceret prisforhøjelser på en række af realkreditinstituttet realkreditlån. Også landets største låneudbyder, Nykredit-koncernen, annoncerede tidligere på året prisforhøjelser på deres realkreditlån.