Spanien koster for dørproducent

Dørproducenten Jeld-Wen oplever fremgang på de fleste markeder, men udviklingen i Spanien belaster koncernen markant.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Dørproducenten Jeld-Wen A/S der har hovedkvater i nordjyske Løgstør har øget sin bundlinje fra 139 mio. kroner i 2009 til 175,5 mio. kroner i 2010. Men i moderselskabet Jeld-Wen Holding ApS har man indkasseret et underskud på knap -43 mio. kroner, og det skyldes primært koncernens spanske aktiviteter, skriver dagbladet Børsen.

Ifølge Børsen er virksomhedens spanske marked nærmest kollapset med store tab til følge. Jeld-Wen har i den forbindelse indsat ny ledelse i den spanske organisation, men situationen er endnu ikke under kontrol.

- Det skal løses i indeværende år. Vi har svært ved at forlige os med den måde, man har drevet virksomhed på tidligere. Det er frustrerende, og det skal vi have løst. Alle muligheder bliver vurderet og undersøgt, siger direktør Jens Bach Mortensen til Børsen.

Jens Bach Mortensen forventer, at investeringsniveauet i 2011 lander på 60-100 mio. kroner. Koncernen arbejder først og fremmest på at løse flaskehalse og kapacitetsproblemer i dele af produktionen.