Sony lokker udviklere til Playstation 3

Den japanske elektronikgigant sænker priserne på den software, som programmører skal bruge til at udvikle nye spil.

Mandag blev prisen på den software, som bruges til at udvikle spil til videospilmaskinen Playstation 3, sat ned. Det skal gøre det mere attraktivt for spildesignere uden for den japanske koncern at arbejde på spil til maskinen, så den kan blive mere populær. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Elektronikgiganten Sony forsøger nu at kapre spilprogrammører til sin Playstation 3 ved at bruge prisvåbenet.

Mandag blev prisen på den software, som bruges til at udvikle spil til videospilmaskinen Playstation 3, sat ned. Det skal gøre det mere attraktivt for spildesignere uden for den japanske koncern at arbejde på spil til maskinen, så den kan blive mere populær.

I Europa er prisen på softwarepakken sat ned til 55.900 kroner.

Forgængeren, Playstation 2, har i lang tid været meget dominerende på markedet for videospil, men Microsoft tog med xin Xbox 360 kampen op, og senest er Nintendo - der står bag klassikere som Pokémon og Super Mario - kommet til med sin Wii-maskine. Især sidstnævnte har givet Sonys Playstation 3 hård konkurrence. Nintendo har imidlertid nu problemer med at følge med efterspørgselen, så Sony håber at kunne øge salget af Playstation 3 her op mod jul, som står for det ubestridt største salg af al form for forbrugerelektronik.