Sony Ericsson klar med endnu en Xperia-telefon

Kort nyt: Sony Ericsson har fået blod på tanden efter den positive modtagelse af først Xperia X10 og dernæst Xperia X10 Mini. Nu kommer derfor Xperia X8 som nyeste model i serien.

Sony Ericssons nye Xperia X8 er en mellemting mellem storebror X10 og lillebror X10 Mini. Foto: Sony Ericsson Fold sammen
Læs mere

Som sin lillebror har X8 de samme fire hjørneknapper, så man let kommer til beskeder, telefon, musik og kontaktbog. Telefonen lægger op til underholdning med sin tre tommer store skærm, som dermed lægger sig mellem de to X10-modeller i størrelse - og pris. Der er indbygget kamera med en opløsning på 3,2 megapixler, ligesom Sony Ericssons egenudviklede program, Timescape, er med. Timescape samler beskeder, SMS-beskeder, Facebook-opdateringer m.m.m. om hver person i kontaktbogen, så man kan slå op på personen og se al aktivitet og information om vedkommende.

X8 leveres lige som X10-familien med Google Android som styresystem, som giver adgang til Google Markeds mange småprogrammer, der er enten gratis eller kan købes.

Prisen er endnu ikke meldt ud, men X8 kommer på udvalgte markeder i tredje kvartal i år i farverne sort/sølv og sort/rød.

Størrelsen er 99 x 54 x 15 mm, vægten på 104 gram. Th.