Sonova præsenterer nye produkter ved investordag

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, som konkurrerer med GN Resound og William Demant Holding, præsenterer en række nye produkter ved sin investordag i hovedkvarteret i Stafä tirsdag.

Foto: MICHAEL BUHOLZER.
Læs mere
Fold sammen

Produkterne er tilføjelser til de eksisterende produktplatforme, Phonak Venture og Unitron North. Men selskabet har også en nyhed med til de interesserede i cohlear implantat-forretningen Advanced Bionics.

Inden for hovedbrandet i høreapparater, Phonak, tilføjer Sonova det skræddersyede produkt Phonak Virto V, der kan tilpasses til den enkelte brugers behov. Produktet skulle bruge 30 pct. mindre strøm end den forrige generation af de brugertilpassede apparater, oplyser Sonova, og produktet er tilgængeligt i alle fire prisklasser med det samme.

I det sekundære høreapparatbrand, Unitron, lancerer Sonova høreapparatfamilien Stride. Der er tale om både såkaldte BTE-høreapparater (Behind the ear, red.), der sidder bag øret, og ITE-apparater (In the ear, red.), der sidder i selve øregangen.

På området for cochlear-implantater løfter Sonova desuden sløret for lanceringen af nye lydprocessorer, der skal ramme markedet inden for de kommende måneder - gennem datterselskabet Advanced Bionics.

De ny processorer bliver lanceret under navnet Naída CI Q og skulle kombinere mange af Sonovas lydkompentencer med brugernes cochlear-implantat.

»Vores tiltro til den fremtidige vækst i vores forretning er understøttet af den fortsatte globale ekspansion af vores salgs- og distributionsnetværk og af succesen med Phonak Venture og Unitron North-platformene«, siger Lukas Braunschweiler, der er administrerende direktør for Sonova, i en meddelelse.

»Vi fortsætter med at høste synergierne mellem Advanced Bionics og Phonak - som bevist med den kommende introduktion af de nye Naída CI-lydprocessorer«, fortsætter topchefen.