Snorre Storset bliver leder af Nordeas Wealth Management

Snorre Storset bliver ny leder af Nordea Wealth Management og administrerende direktør for Nordea Bank i Norge. Det skriver Nordea i en pressemeddelelse.

Snorre Storset har siden november sidste år været medlem af koncernledelsen som vice-chef for Nordea Wealth Management, og har tidligere været leder af Nordea Life & Pensions. Han tiltræder 1. februar som chef for Wealth Management og bliver øjeblikkeligt leder af Nordea Bank Norge. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Snorre Storset har siden november sidste år været medlem af koncernledelsen som vice-chef for Nordea Wealth Management, og har tidligere været leder af Nordea Life & Pensions. Han tiltræder 1. februar som chef for Wealth Management og bliver øjeblikkeligt leder af Nordea Bank Norge.

- Snorre Storset har vist stærkt lederskab i sine tidligere stillinger. Som leder af Life & Pensions førte han organisationen gennem en vellykket større forandringsproces. Hans erfaring og kompetencer vil sikre vores fortsatte succes som den største og hurtigst voksende formueforvalter i Norden samt understøtte Nordeas position som den førende nordiske bank, siger Nordeas koncernchef, Casper von Koskull.

Han efterfølger Gunn Wærsted, der trækker sig tilbage fra Nordea for at forfølge en bestyrelseskarriere. Gunn Wærsted fortsætter som rådgiver indtil udgangen af april 2016.

- Jeg vil gerne takke Gunn Wærsted for de fremragende resultater, hun har skabt som leder af Wealth Management, medlem af koncernledelsen og administrerende direktør for Nordea Bank Norge. Gunn har spillet en vigtig rolle i udviklingen af Nordea, siger Casper von Koskull, Nordeas koncernchef.