Snart slut med Windows 7

Microsoft minder nu deres brugere om, at det vil stoppe med at give support til mange af deres vigtige og populære produkter i løbet af relativt kort tid.

Microsoft stopper for supporten af Windows 7 i januar 2015. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANIEL MUNOZ
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver digi.no, der henviser til et blogindlæg fra Microsoft, hvori selskabet oplister programvarepakker og operativsystemer, som snart vil få sine sidste sikkerhedsopdateringer og patches.

Det skriver Version2.dk

Den såkaldte ‘mainstream support’ ydes til et produkt i en femårig periode efter udgivelse. Af listen i blogindlægget fra Microsoft fremgår det, at supporten til Windows 7 ophører 13. januar 2015.

Mainstream support afløses dog af en periode med en såkaldt udvidet støtte, der fortsat vil sikkerhedsopdatere programmet, mens ønsker man ellers en mere udvidet support, må man betale sig fra det med mere specifikke licensaftaler.

Foruden Windows 7 vil også andre nævneværdige produkter som Windows Server 2008 og Windows Storage Server blive frataget sin mainstream support samme dato.

Windows Phone bliver også berørt. Her afsluttes support til version 7.8, der var den sidste udgave af Windows Phone 7, inden Microsoft gik over til version 8.

Deltag i debatten på Version2.dk