Smart Guy henter ny topchef hos Telmore

Det børsnoterede modehus SmartGuy Group har ansat Thomas Wandahl som ny Group CEO for SmartGuy koncernen. Thomas Wandahl kommer fra en stilling som adm. direktør hos Telmore.

Medstifter af Smartguy, Nicolai Kærgaard, tæder et skridt ned ad rangstigen i selskabets ledelse Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Telmores adm. direktør Thomas Wandahl er andsat som Group CEO for SmartGuy-koncernen. Her afløser han fra 1. januar Nicolai Kærgaard, der er medstifte af modekoncernen. Det oplyser selskabet torsdag.

Nicolai Kærgaard fortsætter som en del af ledelsen som direktør for forretningsudvikling.

”Det glæder mig utrolig meget, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Thomas. Thomas har haft ansvar for større organisationer i telesektoren, og har yderligere lært om kundefokus, da han byggede Eurobonus programmet hos SAS,” skriver Nicolai Kærgaard i meddelelsen til fondsbørsen.

”Den rolle man har som adm. direktør er anderledes i forskellige faser af en virksomheds størrelse. Jeg har nydt at stå i spidsen for SmartGuy i mange år, men jeg kan konstatere, at den rolle der forventes af en adm. direktør i en virksomhed af SmartGuy’s størrelse, ikke er det som motiverer mig mest. Derfor vil jeg hellere fokusere på udviklingsaktiviteter og overlade rollen som Group CEO til Thomas, som jeg tror vil gøre en stor forskel for os,” fortsætter han.

Bestyrelsesformand Klaus Nyengaard siger om Kærgaards skridt væk fra den daglige ledelse:

”Nicolai har leveret en kæmpe præstation som direktør for SmartGuy, og har taget turen hele vejen fra kælderlokalet til den nuværende situation som børsnoteret og ledende nordisk aktør inden for fashion e-commerce. I bestyrelsen har vi respekt for, at Nicolai ønsker at redefinere sin rolle ift. den næste del af vækstfasen, og jeg er sikker på, at det er en klar styrkelse af virksomheden, at vi både beholder Nicolai i en forretningsudviklingsrolle såvel som at vi får Thomas ind i virksomheden med hans erfaring og energi”.