Slagtilbud på opgradering til Windows 8

Microsoft giver denne gang forbrugerne mulighed for at opgradere en ny pc til Windows 8 for blot 119 kroner.

Når Microsoft smider deres nye Windows 8 produkter på gaden til oktober skal slagtilbud være kilden til succes Fold sammen
Læs mere
Foto: GUSTAU NACARINO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nye pc'er med Windows 8 kommer først på hylderne i både de fysiske og virtuelle butikker i slutningen af oktober. Det annoncerede Microsoft i forbindelse med åbningen af selskabets årlige partnerkonference, Worldwide Partner Conference eller WPC, som finder sted i Toronto i denne uge. 

Der er altså tre en halv måned til Windows 8 kan købes af forbrugerne, og derfor vil Microsoft undgå, at salget af Windows-pc'er går i stå i mellemtiden, fordi forbrugerne venter på at kunne købe pc'er med det nye styresystem. 

Derfor tilbyder Microsoft denne gang forbrugere i hele verden en forholdsvis billig opgradering fra Windows 7 til Windows 8, hvis man køber en ny pc.  

»Vi håber, at det vil give forbrugerne tillid til, at de kan købe en ny pc i dag og vide, at de kan opgradere den senere,« sagde Tami Miller fra Microsofts Windows-division i forbindelse med annonceringen af lanceringsdatoen for Windows 8.  

Microsoft havde et lignende tilbud i forbindelse med både Windows Vista og Windows 7, men denne gang er tilbuddet også tilgængeligt i Danmark, hvor prisen for en opgradering bliver 119 kroner inklusive moms.  

Det kræver, at man registrerer sit køb hos Microsoft, og tilbuddet gælder kun opgraderinger af Windows 7-pc'er, som er købt inden for tilbudsperioden.

 Virksomhedskunder med Software Assurance og andre, som har adgang til Microsofts professionelle opgraderingsprogram, vil få adgang til Windows 8 allerede i den første uge af august.  

Microsoft Danmark har betalt Version2's rejse- og opholdsudgifter i forbindelse med dækningen af Worldwide Partner Conference 2012 i Toronto.