Skræddersy din søgning på Google

Google løfter i dag sløret for et samarbejde med kunstnere og designere, der gør søgningen på Google til en kunstnerisk oplevelse.

I dag lancerer Google en lang række nye temaer, som er skabt af et bredt udvalg af kunstnere, designere, musikere og andre personligheder på iGoogle, som Googles skræddersyede hjemmeside hedder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du ikke synes, at den hvide baggrund er inspiration nok, når du besøger Googles hjemmeside, så er der nu råd at hente.

I dag lancerer Google en lang række nye temaer, som er skabt af et bredt udvalg af kunstnere, designere, musikere og andre personligheder på iGoogle, som Googles skræddersyede hjemmeside hedder.

Med iGoogle kan internet-brugere gøre deres web-oplevelser personlige ved at vælge det udseende og det indhold, de er interesserede i på deres Google søgeside. Man kan se vejrudsigter, følge med på aktiemarkedet eller få de seneste sportsresultater direkte på hjemmesiden.

Dansk design
Mads Nørgaard er blandt de personligheder, der har været med i samarbejdet og skabt iGoogle temaer, som brugere kan benytte til at dekorere og personliggøre deres Google søgeside.

- Jeg er fascineret af Internettet, og alle de muligheder det præsenterer. Derfor var det spændende at blive inviteret til et samarbejde med Google om at lave et Mads Nørgaard-Copenhagen tema til deres iGoogle projekt. Hele iGoogle-konceptet, der handler om at personalisere Google, synes jeg er interessant, og det ligger tæt op af de værdier, vi går op i i mit firma, siger Mads Nørgaard.

Udover Mads Nørgaard har forskellige designere og kunstnere som bl.a. Coldplay, Dolce&Gabbana, Marc Ecko, Jeff Koons, Philippe Starck medvirket.

Se linket ude til højre.