Skovridderkroens diskrete matador sælger ud

Hellerup-rigmanden Joacim Bruus-Jensen presses af sine banker til at sælge ud af aktiverne. Foreløbig er en portefølje af Hamburg-ejendomme til 1,3 mia. kr. og sponsoratet af tennisstjernen Caroline Wozniacki afviklet.

Skovridderkroen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Michael Bothager/ Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Så sent som for et år siden ejede han aktiver for op mod tre milliarder kr. Stribevis af tyske ejendomme, to hoteller i München, strøgejendomme i København, en andel af et rengøringsselskab, Hellerup-ikonet Skovriderkroen – for ikke at tale om Strandvejsvillaen med udsigt over Øresund, et par Mercedeser af dyreste sort, samtidig med at han var millionsponsor for Danmarks store tennishåb, Caroline Wozniacki.

I dag har finanskrisen vendt medvind til kraftig modvind, for ikke at sige stiv kuling for den 40-årige selfmade ejendomsmatador, Joacim Bruus-Jensen, som altid har skyet medieomtale.

Udover det finansielle stormvejr, som Joacim Bruus-Jensen befinder sig i, har han gennem de seneste måneder været en tur gennem møllen i både flere dagblade og i TV Lorry, hvor han har været anklaget for fiktive ejendomshandler og selskabstømning i forbindelse med salget af Hellerup-ejendommen Onsgaarden.

I et interview med Berlingske Business afviser Joacim Bruus-Jensen alle beskyldninger om selskabstømning og ulovlig selvfinansiering.

For første gang træder ejendomsinvestoren offentlgit frem og fortæller om sig selv og sine forretninger.

Læs mere i Business Søndag