Skoda-ejere klager over utætte biler

En af Danmarks mest populære familiebiler, Skoda Fabia, har ifølge flere bilister en fejl i dørene. Det kan føre til, at vandet fosser ind i døren, når det regner, og senere ender i bunden af kabinen. Importøren har kendt til problemet i lang tid.

Ekstra Bladet har talt med mange Skoda Fabia-ejere, der har oplevet problemer med vand i kabinen, duggede ruder og mugne gulvtæpper. Og hos Skandinavisk Motor Co., der importerer Skoda til Danmark, har man kendt til problemet i en årrække, men har undladt at orientere Skoda-ejerne.

- Vi kender til fejlen. Jeg kender dog ikke det præcise antal reklamationer, men der har ikke været så mange, at vi har vurderet, at der skulle gøres noget. Problemet er jo ikke større, end at bilen bliver tørret. Kunderne opdager vel fejlen, inden deres garanti udløber, siger Børge Jørgensen, eftermarkedschef hos Skandinavisk Motor Co.

Lars Ellegaard, der er juridisk chef hos FDM, mener, at Skandinavisk Motor Co. bør løse problemet med vandet i dørene på Skoda-bilerne:

- Det har jo betydning for bilens tilstand. Man burde fortælle det til kunderne og sørge for at indkalde bilerne, så det kan laves. Kilde: Ekstra-Bladet