Skjærbæk fortsætter sit aktieudsalg

Storaktionær i Parken, Erik Skjærbæk, sælger igen ud af sin aktiebeholdning. Det er fjerde salg på under en uge til en samlet værdi af 19 millioner kroner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Torsdag fortsatte storaktionær og bestyrelsesmedlem i Parken Erik Skjærbæk sit såkaldte juleudsalg, fremgår det af en meddelelse fra Parken.

I går solgte Skjærbæk således 33.100 aktier for knap 4,1 millioner kroner. Det er det fjerde aktieudsalg på under en uge og startede torsdag d. 2. december i forlængelse af forlydender om russisk opkøb af Parken, der fik aktierne til at stige.

Dagen efter det første salg af 46.325 stk. aktier for 5,3 mio. kr., sagde Erik Skjærbæk, at han blot udnyttede den seneste tids stigninger til at hjemtage en gevinst.

"Jeg syntes, det var en temmelig høj kurs torsdag, så kunne jeg lige så godt sælge lidt," forklarede han til RB-Børsen.

På fire dage har har Skjærbæk solgt ud af sin aktiebeholdning i Parken-aktier til en værdi på omkring 19 millioner kroner.

Ifølge RB-Børsen har bestyrelsesmedlem Niels-Christian Holmsø også solgt Parken-aktier, nemlig 2000 stk. for 255.137 kr. Anhø Holding, der er ejet af vicekoncernchef Anders Hørsholt har til gengæld købt 4000 aktier for 506.000 kr