Skiselskab frygter at gymnasieelever går amok

Rejsebureau indgår samarbejde med ledelsen på gymnasium for at forbygge vilde unge på skitur.

Læs mere
Fold sammen
Danske unge er berygtet for at drikke og larme, når de er på skitur.

Nu tager rejsebureauet DanskiXtreme konsekvensen og indgår samarbejde med ledelsen på Øregård Gymnasium, før gymnasiets elever skal på skitur.

Det skriver nyhedsbureauet Newspaq.

- Det, jeg frygter, er, at der er et par eller fem elementer, der skejer ud, eller der sker ødelæggelser. Jeg er blevet advaret af andre kolleger i branchen, som ikke ønskede at tage dem (Øregårds elever red.) ind, men jeg ville gerne give dem en chance, fortæller Michael Thing, er direktør i DanskiXtreme.

Gymnasiaster fra Øregård Gymnasium har tidligere skabt overskrifter i aviserne med historier om elever, der havde lagt en væg ned mellem to hotelværelser eller hærget de busser, der skulle fragte dem til alperne.

Tanken er både at få mulighed for at komme ud og hilse på eleverne og med rektors opbakning mane til ro og anstændighed, når skibussen kører sydpå.Vicerektor på Øregaard Gymnasium, Birgitte Hansen, er positivt stemt overfor samarbejdet.

- Vi vil sige til eleverne, at de skal bakke op om de regler, som bureauet sætter. De skal opføre sig ordentligt, fordi de repræsenterer skolen, når de er ude at rejse, siger hun til Newspaq.

Selvom direktøren for DanskiXtreme i år har hyret vagter til at tage med på alle de ture, hvor der er mange gymnasieelever med, så har han alligevel valgt at tage ekstra forholdsregler overfor eleverne fra Øregård.

- mja