Skattebombe truer Kasi-Jesper

Det danske skattevæsen har allerede gang i en række sager mod AG København-ejer Jesper 'Kasi' Nielsen, og nu er en ny ifølge Ekstra Bladets oplysninger på vej.

Kasi-Jesper har ligget i en bitter strid med Pandora, så måske kan han glæde sig over, at hans marked har vendt Pandora ryggen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kravet her kan i værste fald lyde på op imod 60 mio. kr., da Skat mener, at Kasis sponsorat af fodboldklubben Brøndby, der alt i alt løber op i omkring 200 mio. kr., har været for at fremme ham selv i højere grad end virksomheden.

Skatteekspert Christen Amby understreger over for Ekstra Bladet, at der tidligere har været eksempler på lignende sager især i sportens verden. Og han hæfter sig ved, at netop Kasis sponsorat af Brøndby ville være et oplagt emne for skat.

- Det er en kompliceret lovgivning på det område, men loven er streng. Det vil være oplagt, at Skat i sådan en sag forsøger at anlægge et krav, hvis det mener, man personligt har gavn af et sportssponsorat, siger han til Ekstra Bladet.

En af Skats hovedpointer er, at Kasi Group ikke har haft nævneværdig glæde af at blive eksponeret i en dansk fodboldklub, da firmaet primært har solgt sine produkter på det tyske marked. Jesper Nielsen siger selv til Ekstra Bladet, at han ikke kender noget til en sådan sag mod ham.