Skandaleadvokater hyrer hjælp til at rydde op i svindelsag

Johan Schlüter Advokatfirma henter hjælp hos en advokat med speciale i rekonstruktion.

Advokatfirmaet Johan Schlüter har haft flere svindelsager for millioner. Hvis en advokat går konkurs, må han eller hun ikke arbejde som advokat igen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Johan Schlüter advokatfirma har hyret advokat med ekspertise i rekonstruktion, Pernille Bigaard, til at hjælpe dem med at rydde op.Det skriver Jyllands-Posten fredag.

Advokatkontoret er blevet beskyldt for at have svindlet for op imod 100 millioner kroner af de Copydan-penge, som firmaet skulle administrere. Beskyldningerne kommer fra Producentforeningen, som er organisation for tv- og filmbranchen. Johan Schlüter Advokatfirma har udpeget en af sine partnere, Susanne Fryland, som kvinden bag den påstede svindel.

Det er ikke første gang, at Pernille Bigaard bliver hyret til at få orden i tingene. Hun har erfaring fra rekonstruktioner og konkursbehandlinger af virksomheder som OW Bunker, Sterling Airlines og Sandgården.

»Vi har bedt Pernille Bigaard om at hjælpe os i den situation, vi står i. Vi har brug for at få et overblik over situationen i selskabet, og det er jo meget forståeligt, når vi er blevet mødt med et krav af den størrelse, som vi er,« siger medejer og direktør i Johan Schlüter Advokatfirma, Lars Halgreen.