Skærmtrolden Hugo skal lave mobilspil for FC Barcelona

Den danske spiludvikler Hugo Games skal udvikle et nyt mobilspil for det populære spanske fodboldhold FC Barcelona, og det får investorerne til at sende den norsknoterede aktie i vejret.

Foto: PAU BARRENA. Spiludvikleren fra Frederiksberg, der står bag den kendte skærmtrold Hugo, skal sørge for, at holdets mange fodboldfans kan spille bold på deres mobile enheder med Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez og flere af holdets kendte spillere, oplyser selskabet til den norske fondsbørs.
Læs mere
Fold sammen

Spiludvikleren fra Frederiksberg, der står bag den kendte skærmtrold Hugo, skal sørge for, at holdets mange fodboldfans kan spille bold på deres mobile enheder med Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez og flere af holdets kendte spillere, oplyser selskabet til den norske fondsbørs.

Investorerne ser tilsyneladende et stort potentiale i fodboldspillet, der forventes at være klar i andet kvartal af 2017. I hvert fald stiger aktien 87 pct. på den norske børs Oslo Axess ved middagstid mandag til 3,35 norske kr.

Ifølge Hugo Games er der også tale om et vigtigt skridt på vejen mod at nå selskabets mål.

»Hugo Games er hurtigt ved at blive verdensleder i markedet for sportsspil på mobilen, og tilføjelsen af FC Barcelona er endnu et skridt mod målet om at tilbyde sportsfans de bedst mulige spil på deres mobilenheder,« siger Henrik Kølle, administrerende direktør i Hugo Games, i meddelelsen.

Spilproducenten har også et samarbejde med Real Madrid-spilleren Cristiano Ronaldo, og selskabet har udgivet spilappen "Ronaldo: Kick 'n' Run", mens skærmtrolden Hugo, der underholdte på dansk tv i 1990'erne, også kan opleves som spilapp til mobiler og tablets.

Hugo Games blev noteret på Oslo Axess i juni 2015 og kostede indledende omkring 9-10 norske kr. Siden er den dog faldet løbende, og inden mandagens stigning var kursen nede i 1,80 norske kr.