Simcorp på vej op ad amerikansk ordrestige

Softwareselskabet Simcorp har fået en ny kontrakt i hus i USA. Selskabets direktør satser på, at Nordamerika kan blive et lige så stort marked for selskabet, som Tyskland er i dag.

Softwareselskabet Simcorp er på vej med endnu en kontrakt med en klient i Nordamerika. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Juhl
Softwareselskabet Simcorp er på vej med endnu en kontrakt med en klient i Nordamerika. Og ifølge administrerende direktør Peter Ravn forventes kontrakten allerede i hus i år, siger han i et interview med Bloomberg News.

Simcorp regner herudover med at tilføje "nogle få" yderligere klienter fra Nordamerika til ordrebogen.

"Jeg håber på, at Nordamerika om nogle år, måske fem eller sådan, vil blive et lige så stort marked for os som Tyskland - vores største marked i dag," siger Peter Ravn.

Simcorp har i dag tre Nordamerikanske kunder og yderligere to er allerede kommet i ordrebogen. Men den aktuelle finanskrise har gjort det sværere at lokke nye kunder til, og rent faktisk er to potentielle kunder sprunget fra og har indstillet alle kontraktforhandlinger indtil videre som følge af sensommerens finansielle uro. Dog har Simcorp ikke mistet nogen europæiske kunder på den konto.

Simcorp venter fortsat at kunne nå sit omsætningsmål for 2007 på mellem 150-160 mio. euro, pointerer Peter Ravn over for Bloomberg News.

RB-Børsen