Silkeborg IF Invest sælger ejendom og opjusterer

Silkeborg IF Invest, der både driver en fodboldklub og et ejendomsselskab, har solgt ejendommen Papirfabrikken 76, hvilket fører til en opjustering af forventningerne til årets resultat.

Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser koncernen i en meddelelsen til fondsbørsen.

Prisen på ejendommen lyder på 21,5 mio. kr., hvilket skal ses i lyset af, at Silkeborg IF Invest betalte 12 mio. kr. i 2014.

Silkeborg IF Invest venter nu et resultat før eventuelle dagsværdireguleringer og skat på 2-6 mio. kr. Tidligere lød forventningen på et overskud på 0-4 mio. kr.

Salget af ejendommen, der tidligere har huset højskolen Performers House, er solgt gennem datterselskabet K/S Papirfabrikken. Køberen er HM Gruppen Silkeborg og PLH Ejendomme. Planen er, at bygningen nu skal være ejerboliger.

- Vi er en lille organisation og har i øjeblikket hænderne fulde af at planlægge byggeriet af byens nye stadion, JYSK Park, ud over den daglige drift af forretningen. De to købere kan ofre fuld opmærksom på at forvandle projektet fra vision til virkelighed, siger administrerende direktør i Silkeborg IF Invest, Kent Madsen, i en pressemeddelelse.