Sikkerhedsfirma vil femdoble bemandingen

FortConsult gearer organisationen til international vækst.

Det danske it-sikkerhedsfirma FortConsult gør klar til at massehyre teknikere.

- Målet er 100 medarbejdere, heraf halvdelen i Danmark, udtaler adm. direktør og ejer af FortConsult, Ulf Munkedal.

Den fem år gamle virksomhed tæller i dag 20 medarbejdere, så der er tale om en femdobling af bemandingen inden for kort tid.

I forvejen er der mangel på højtuddannede eksperter, så selskabet står over for en vanskelig opgave. - Det er en udfordring, at få fat i så mange erfarne, tekniske. it-sikkerhedsfolk, som vi har brug for, og vi har derfor gjort klar til, at vi kan uddanne nye, yngre teknikere, der brænder for it-sikkerhed, men som ikke har de minimum fem års erfaring, vi hidtil har krævet for at ansætte personen, siger Ulf Munkedal.

International ekspansionUlf Munkedal oplyser, at FortConsult er i færd med at geare virksomheden til international vækst.

Selskabet har ambitioner om at blive den førende leverandør af uvildige tekniske it-sikkerhedsydelser i topsegmentet. - Vi har taget det rimeligt roligt hidtil, men nu hvor organisationen er klar til det, og vi har præcise arbejdsprocesser og detaljerede kvalitetssikringsprocesser indarbejdet i vores måde at arbejde på, er det tiden til at vokse mere, end vi hidtil har gjort, hedder det.

Sidste år oplevede selskabet en stigning i omsætningen på 70 procent mod 40 procent de to tidligere år. Overskuddet endte på 3,4 mio. kr.

FortConsult har også styrket bestyrelsen. Eksempelvis er venturemanden Stig Hølledig rekrutteret som bestyrelsesformand. Derudover tæller bestyrelsen kendte forretningsfolk som Carsten Gomard, Brian Mertz Pedersen samt Allan Vestergaard.