SIF indgår hensigtserklæring om salg af byggeretter

Sikeborg IF Invest, der blandt andet ejer fodboldklubben SIF, har indgået en hensigtserklæring om et muligt salg af byggeretter til en højhus til en større investor. Salget er betinget af en række forhold, herunder at dispensationer fra lokalplan imødekommes.

ARKIVFOTO: På besøg i det kommende UCC-kompleks (University College Copenhagen) i Carlsbergbyen med Carlsbergbyens direktør Jens Nyhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser Silkeborg IF.

Der er på byggeområdet "Centerområde på Papirfabrikken Silkeborg" givet tilladelse til opførelse af et højhus på 70 meter.

»Silkeborg IFs ledelse har gennem en periode undersøgt mulighederne for at udnytte denne byggeret. Herunder har ledelsen vurderet muligheden for at afhænde byggeretten helt eller delvist,« skriver selskabet, der inden udgangen af året vil ansøge Silkeborg Kommune om en række nødvendige dispensationer til lokalplanen.

Der ventes ikke, at der vil kunne indgås en endelig aftale i indeværende regnskabsår, og den betingede aftale vil derfor ikke påvirke selskabets resultatforventninger for 2016.