Siemens overrasker til den positive side

Den tyske industrigigant Siemens overrasker en kende positivt på både indtjening og omsætning i selskabets regnskab for tredje kvartal.

Siemens overrasker til den positive side Fold sammen
Læs mere
Foto: MICHELE TANTUSSI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siemens, der kører med forskudt regnskabsår, opnåede i tredje kvartal en omsætning på 18,8 mia. euro - en fremgang på knap 100 mio. euro i forhold til året før - hvilket samtidig var omkring 100 mio. euro højere end forventningen i markedet.

Det blev vekslet til en indtjening på 1,82 mia. euro, hvilket var en spids over niveauet i samme kvartal sidste år på 1,81 mia. euro, men en del højere end forventningen blandt analytikerne, der ifølge Bloomberg havde spået en tilbagegang til 1,74 mia. euro. Nettoresultatet landede på 1,36 mia. euro mod ventet 1,02 mia. euro.

- Alt i alt leverer vores virksomhed solide underliggende resultater trods bløde markedsforhold. Vi forventer at fortsætte momentum med et stærkt sidste kvartal i vores regnskabsår 2015, siger Joe Kaeser, topchef for Siemens, i regnskabsmeddelelsen.

Det tyske selskab fastholder forventningerne til hele regnskabsåret og venter dermed fortsat en indtjeningsvækst på 15 pct.