Siemens i gavehumør

Skifter julegaver til kunder og forretningsforbindelser ud med donation til Børnecancerfonden. Også medarbejderne hos elektronikgiganten bidrager.

Foto: SASCHA SCHUERMANN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I stedet for at give julegaver til kunder og forretningsforbindelser donerer virksomheden Siemens en scanner til en værdi af mere end 500.000 kroner til Børnecancerfonden. I tilgift giver de ansatte hos Siemens samlet 60.200 kroner.
Børnecancerfonden har dog besluttet at give ultralydsscanneren videre til Rigshospitalet, hvor den skal være omdrejningspunkt for verdens hidtil største forskningsprojekt på området. På Rigshospitalet har man gennem længere tid talt om at lave en undersøgelse af bl.a. de alvorlige bivirkninger, der er ved leukæmibehandling af børn. Ønsket om at støtte Børnecancerfonden er i tråd med Siemens overordnede strategi om at levere løsninger til de største udfordringer i verden inden for blandt andet Healthcare, hedder det fra virksomheden. - En virksomhed som Siemens, der har sådan et overordnet mål, forpligter sig også til at give en hånd, når muligheden foreligger, siger Jukka Pertola, adm. direktør i Siemens og tilføjer: - På denne måde hjælper vi Børnecancerfonden og Rigshospitalet i deres bestræbelser på at bekæmpe kræft i stedet for at give kunder og forretningsforbindelser julegaver. Samtidig modtager Børnecancerfonden 60.200 kroner fra de ansatte hos Siemens. Siemens ansatte har haft mulighed for at vælge at give deres julegave fra virksomheden i form af penge videre til de kræftramte børn.