SEB henter dansk chef fra Royal Bank of Scotland

Investeringsbanken SEB Enskilda har ansat chefen for Royal Bank of Scotland i Danmark, Carsten Heinild, der fremover vil være en af Enskildas to chefer for corporate finance-aktiviteterne.

Direktøren for investeringsbanken SEB Enskilda, Arne Due-Hansen (billedet) får nu Carsten Heinild fra Royal Bank of Scotland som medchef for corporate finance aktiviteterne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mikkel M¿ller J¿rgensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Carsten Heinild har en mangeårig karriere inden for corporate finance, som omfatter finansiel rådgivning til virksomheder om blandt andet fusioner, opkøb og børsnoteringer. Han er i dag chef for Royal Bank of Scotlands aktiviteter i Danmark, som er en fortsættelse af den hæderkronede investeringsbank Alfred Berg, hvor Carsten Heinild også var chef.

Læs også:
SEB-regnskab markant bedre end ventet

Fra næste år bliver Carsten Heinild chef for SEB Enskildas danske corporate finance aktiviteter sammen med den nuværende chef, Arne Due-Hansen, der i øvrigt selv har en fortid i corporate finance-afdelingen i Alfred Berg.

Royal Bank of Scotland har senest ydet finansiel rådgivning til Amagerbanken i forbindelse med den igangværende aktietegning, og har blandt andet også været med til at afnotere forsikringsselskabet Codan, mens SEB Enskilda senst har stået for den noget problematiske børsnotering af flyselskabet Cimber Sterling. SEB Enskilda har dog blandt andet også været med til børsnoteringen af Chr. Hansen, købet af TDC i 2005 og en lang række andre transaktioner, der har slået investeringsbankens position fast som en af de ledende corporate finance rådgivere i Danmark.