Schweizisk teknikfabrikant udsætter årsregnskab

En gennemgang fra den schweiziske elektronikproducent Logitechs revisorer tvinger selskabet til at udsætte sin årsrapport for regnskabsåret

Den schweiziske elektronikproducent Logitechs revisorer tvinger selskabet til at udsætte sin årsrapport Fold sammen
Læs mere
Foto: FABRICE COFFRINI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En gennemgang fra den schweiziske elektronikproducent Logitechs revisorer tvinger selskabet til at udsætte sin årsrapport for regnskabsåret, der sluttede med udgangen af marts. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Selskabets egen revisionskomité og eksterne revisorer undersøger, om der skal rettes i regnskabstal så langt tilbage som finansåret 2007, og også tilsynsmyndighederne har åbnet en formel undersøgelse af selskabets bøger. Og det betyder, at regnskabet bliver forsinket.

Undersøgelserne vedrører dels transaktioner med en distributør og dels periodiseringer af garantier og amortiseringer af immaterielle aktiver.

- Logitech tror fortsat på sin strategi om at vende tilbage til toplinjevækst og forbedret lønsomhed og venter ikke, at disse forhold vil have nogen betydning for selskabets tidligere udmeldt forventninger til finansåret 2015 eller dets langsigtede forretningsmodel, skriver Logitech.