Schweizisk avis: Panalpinas bestyrelse er i dialog med DSV

Bestyrelsen i Panalpina er i dialog med DSV om det købstilbud, som det danske transportselskab fremsatte for snart to måneder siden. Det skriver schweziske avis.

DSV med topchef Jens Bjørn Andersen i spidsen fik i første omgang den kolde skulder af Panalpina, men efter at DSV har forhøjet sit købstilbud, er Panalpinas bestyrelse tilsyneladende blevet parate til at gå i dialog med DSV. Fold sammen
Læs mere
Foto: STAFF

Bestyrelsen for Panalpina er i kontakt med DSV, som i midten af januar fremsatte et købstilbud på den schweiziske transportvirksomhed. Det skriver den schweiziske avis SonntagsZeitung ifølge flere medier.

Den schweiziske avis har talt med både DSV- og Panalpina-kilder tæt på processen, og ifølge Reuters viser dialogen, at Panalpinas bestyrelse er parat til at overveje en aftale.

DSV fik i første omgang en kurv af Panalpina, men efter at DSV har hævet sit bud er der altså tilsyneladende kommet hul igennem til Panalpina-bestyrelsen.

DSV løftede sit kontante tilbud på konkurrenten Panalpina til 180 schweizerfranc per aktie fra tidligere 170 franc per aktie. I modsætning til det oprindelige tilbud, der samlet lød på omkring 26,5 mia. kr., indeholder DSVs nye tilbud ingen DSV-aktier. Det nye tilbud har en værdi af 28,1 mia. kr.