Schouw-selskab etablerer produktion i Mexico

For at kunne servicere et stigende antal kunder på det amerikanske marked etablerer den Schouw-ejede elektronikproducent GPV nu produktion i Mexico.

Foto: Henning Bagger. GPV, elektronikvirksomhed i Aars. GPV har specialiseret sig i produktion af mekatronik, der er en kombination af elektronik og mekanik. Selskabet har allerede fabrikker i Europa og Asien.
Læs mere
Fold sammen

Produktionen på 5000 kvadratmeter bliver placeret i Guadalajara, skriver Schouw i en pressemeddelelse.

- Vi har de sidste 4-5 år fokuseret målrettet på at få fodfæste på det amerikanske marked. Det er i høj grad lykkedes, og nu tager vi så næste skridt med etablering af lokal produktion. Herved opnår vi en række fordele - ikke mindst logistikmæssigt, kulturelt og signalmæssigt, siger Bo Lybæl, administrerende direktør i GPV, i meddelelsen.

Det forventes, at de første produkter fra Mexico kan leveres i slutningen af året, og fra begyndelsen etableres en fuld SMT-produktionslinje, og i løbet af 18 måneder forventes endnu en linje at blive sat i drift.

GPV har specialiseret sig i produktion af mekatronik, der er en kombination af elektronik og mekanik. Selskabet har allerede fabrikker i Europa og Asien.