Schouw køber elektronikproducent i Tarm for 400 mio. kr.

Schouw har haft den store tegnebog fremme og købt den danske elektronikproducent GPV International, der har hovedsæde i Tarm i Vestjylland.

Med købet påbegynder Schouw & Co. opbygning af en ny koncernaktivitet inden for Electronic Manufacturing Services, hvor det er hensigten at udnytte det betydelige internationale vækstpotentiale i elektronikindustrien gennem organisk ekspansion og på sigt forhåbentlig yderligere opkøb, skriver Schouw i meddelelsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: ERIK JEPSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Schouw & Co. har haft den store tegnebog fremme og købt den danske elektronikproducent GPV International, der har hovedsæde i Tarm i Vestjylland. Prisen for transaktionen er 400 mio. kr. på gældsfri basis.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen fredag morgen.GPV International har produktion ved hovedsædet i Tarm, i Aars samt i Bangkok i Thailand. Selskabet har cirka 1000 medarbejdere og havde i 2015 en omsætning på cirka 850 mio. kr. samt et driftsresultat (EBITDA) på cirka 80 mio. kr. Driftsresultatet (EBIT) blev sidste år opgjort til cirka 54 mio. kr., oplyser Schouw.

- Med købet påbegynder Schouw & Co. opbygning af en ny koncernaktivitet inden for Electronic Manufacturing Services, hvor det er hensigten at udnytte det betydelige internationale vækstpotentiale i elektronikindustrien gennem organisk ekspansion og på sigt forhåbentlig yderligere opkøb, skriver Schouw i meddelelsen.Transaktionen er underlagt forbehold for de relevante myndigheders godkendelse, men Schouw venter, at transaktionen kan gennemføres endeligt i slutningen af første kvartal.