Scandlines får mindre tilbagegang

Rederiet Scandlines oplever for første gang efter flere år med vækst en mindre nedgang i transportresultaterne.

Finanskrisen og oliepriserne, der gennem flere måneder befandt sig på et rekordhøjt niveau, har påvirket søtransporten til de baltiske lande samt den ferie- og indkøbsrelaterede passagertrafik mellem Danmark, Tyskland og Sverige. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Finanskrisen og oliepriserne, der gennem flere måneder befandt sig på et rekordhøjt niveau, har påvirket søtransporten til de baltiske lande samt den ferie- og indkøbsrelaterede passagertrafik mellem Danmark, Tyskland og Sverige. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"I første halvår af 2008 kunne vi på trods af de afmattende konjunkturer og de stærkt stigende oliepriser endnu engang konstatere en forbedring af vores transporttal inden for alle de vigtige markedssegmenter. I løbet af sommeren blev det dog klart, at finanskrisen både ville påvirke vores baltiske ruter og vores stærke rutenet i trekanten mellem Danmark, Tyskland og Sverige. Til gengæld oplevede vi en positiv udvikling på vores fragtrute mellem Rostock og Hanko," siger koncernchef i Scandlines Michael F. Hassing i pressemeddelelsen.

RB-Børsen