Saxo-stifter investerer i Kasi-Jespers smykker

Saxo Bank-direktøren Lars Seier Christensen skyder penge i smykkefirmaet Endless Jewelry ejet af Jesper Nielsen. Investeringen bliver Seiers største ud over Saxo Bank.

Lars Seier Christensen investerer nu penge i Kasi-Jespers smykkefirma Endless Jewelry Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Saxo Bank-direktøren Lars Seier Christensen og et par andre investorer ejer nu 23 procent af Jesper »Kasi« Nielsens smykkefirma Endless Jewelry.

I følge Lars Seier Christensen selv er det hans største investering ud over Saxo Bank, men hvor stor investeringen er, vil han dog ikke præcisere.

Det skriver Børsen.
Investeringen kommer, mens Jesper Nielsen og hans familie er midt i en kontrovers med det danske skattevæsen, der for to år siden beslaglagde alle familiens værdier og indefrøs flere af deres konti.

Skattesagen går tilbage til dengang Kasi Group havde hovedsponsoratet i fodboldklubben Brøndby IF, fordi Skat ikke mener, at Kasi Group må trække sponsoratet på en værdi af op mod 200 millioner kroner fra i skat. Skat kræver mellem 400 og 600 millioner kroner, og sagen er en af årsagerne til, at Kasi-Jesper nu må tage eksterne investorer ind i sit nye firma.

Sakttesagen skræmmer dog ikke Saxo Bank-direktøren væk.

»Jeg har forhørt mig om hans omdømme. Han er en mand med store, men kontrollerede armbevægelser. Det er han ud fra en fast overbevisning om, at det skal man være for at kunne skabe opmærksomhed omkring et projekt. Det er ikke noget, der ligger fjernt fra hans karakter, men det er et bevidst valg,« siger Lars Seier Christensen til Børsen.Endless Jewelry blev stiftet i 2013 og sælger smykker i omkring 20 lande. Jesper Nielsen har tidligere udtalt, at han forventer en omsætning på omkring 350 millioner kroner for 2014. Målsætningen er at blive branchens næste superbrand og befinde sig i 10.000 butikker på verdensplan indenfor 48 måneder.

Saxo Bank-direktøren kommer ikke til at have noget med den daglige drift af virksomheden at gøre. Lars Seier Christensen skal ikke engang sidde i Endless Jewelrys bestyrelse og udtaler, at han stoler på Jesper Nielsens ledelse. Jesper Nielsen har tidligere erfaringer med smykkebranchen fra sit engagement i smykkekoncernen Pandora, hvor han havde succes som distributør på blandt andet det tyske marked.Jesper Nielsen forventer ikke, at der bliver brug for mere kapital, men skulle det blive nødvendigt, melder Lars Seier Christensen ud, at han står klar, så længe at han tror på idéen.