Saxo Bank i større fyringsrunde

Den danske investeringsbank Saxo Bank fyrer 50 - heraf 31 medarbejdere i Danmark. Fyringerne sker bl.a. fordi Saxo Bank skal »effektivisere driften«

Direktør og ejer af Saxo Bank, Kim Fournais. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Saxo Bank fortæller i dag, at de afskediger 50 medarbejdere. 31 af dem er danske arbejdspladser. Det meddeler banken selv i en pressemeddelelse, hvor de også fortæller at det sker for at nedbringe de faste udgifter.

»For at sikre at vi fortsat kan investere mere fleksibelt i fremtidig vækst og udvikle vores teknologi, produkter og service til vores kunder, har vi besluttet at reducere antallet af ansatte med 50 personer globalt,« fortæller Saxo Banks CFO, Steen Blaafalk, og fortsætter:

»Vi er kede af at sige farvel til nogle dygtige medarbejdere, men det har været nødvendigt at tilpasse organisationen og de faste omkostninger til det nuværende aktivitets- og indkomstniveau i banken. Beslutningen skal ligeledes ses i forlængelse af vores arbejde med at effektivisere driften og digitalisere en lang række processer, hvilket har givet anledning til at tilpasse medarbejderstaben.«

Inden fyringsrunden havde Saxo Bank 702 ansatte i Danmark, men nu er tallet altså 671. Globalt set har Saxo Bank 1530 på lønningslisten.