SAS står over for et hårdt 2016

Efter den seneste måneds kursstigninger i det skandinaviske luftfartsselskab SAS, er det nu blevet tid til at tage gevinsten.

Dagens Industri mener, at SAS står over for hårdere konkurrence i fremtiden, og det i kombination med en svag norsk krone vil indebære, at selskabet fremadrettet får svært ved at løfte priserne. Fold sammen
Læs mere
Foto: ERIK REFNER

Det skriver det svenske nyhedsbureau Direkt, som citerer Dagens Industri, der mener, at SAS står over for et hårdere 2016.

I den seneste måned er SAS-aktien steget 18 pct. på den svenske børs til 18,70 svenske kr. Men Dagens Industri mener, at selskabet står over for hårdere konkurrence i fremtiden, og det i kombination med en svag norsk krone vil indebære, at selskabet fremadrettet får svært ved at løfte priserne.

På plussiden nævnes blandt andet faldende brændstofpriser, og det af SAS påbegyndte spareprogram. Det, som kan ændre på salgsanbefalingen, er, hvis SAS genindfører et mål for overskudsgraden, eller hvis en konsolidering i branchen begynder at røre på sig, skriver nyhedsbureauet.