SAS skruer kapaciteten op med 500.000 sæder til vinter

Nye ruter giver flere sæder hos SAS, der i vinterprogrammet 2015/16 skruer op med en halv mio. flere sæder til kunderne.

Et SAS fly på vej fra gaten til landingsbanen. Fold sammen
Læs mere
Foto: David Leth Williams

Udover rutenyhederne fortsætter flere ruter fra sommerprogrammet til vinter. Og over jul og nytår kommer SAS til at tilbyde det største udbud af sæder fra Skandinaven til Sydeuropa nogensinde, oplyser selskabet.

»I vinter så vi en stor interesse for vores feriedestinationer. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde endnu flere vinterdestinationer næste sæson samtidig med, at vi skruer op for antallet af afgange på populære ruter«, siger Eivind Roald, koncerndirektør for den kommercielle forretning i SAS, i en pressemeddelelse.

I vinterprogrammet for 2015/2016 lancerer SAS helt nye ruter, fortsætter et flertal af sommerens rejsemål og øger antallet af afgange på populære ruter. I tillæg skruer SAS op for afgangene mellem København og San Francisco og kommer dermed til at flyve dagligt til San Francisco.

Vinterprogrammet træder gradvist i kraft fra slutningen af oktober, og frekvenserne til USA øges blandt andet med flere afgange fra København til San Francisco. Således kan rejsende dagligt flyve med SAS til San Francisco. Samlet får SAS 106 ugentligt afgange til og fra fem destinationer i USA.

I vintertrafikprogrammet indsætter SAS også større fly på de eksisterende ruter fra København, Stockholm og Oslo til London Heathrow. Samtidig ændres lufthavnen på ruten mellem Göteborg-London fra Heathrow til Stansted. Totalt øger SAS kapaciteten fra Skandinavien til London med godt 50.000 ekstra sæder.