SAS måtte aflyse seks interkontinentale flyvninger

På grund af tekniske problemer med SAS' langdistancefly måtte flyselskabet i weekenden aflyse seks interkontinentale flyvninger, hvilket berørte 1200 passagerer på de lange ruter.

På grund af tekniske problemer med SAS' langdistancefly måtte flyselskabet i weekenden aflyse seks interkontinentale flyvninger, hvilket berørte 1200 passagerer på de lange ruter. Samtidig ventes yderligere 400 passagerer at blive berørt, når en returflyvning mellem København og Washington sandsynligvis bliver aflyst den 24. januar, skriver check-in.dk.

Det drejer sig om et Airbus A330-fly, som står stille i Madrid på grund af vedligeholdelsestjek, og derfor ikke kan flyve til Shanghai, Chicago og New York som planlagt, skriver sitet. Flyet ventes at være tilbage i drift den 25. januar.

-Vi beklager, at det medfører gener for vore passagerer, og vi kan ikke på nuværende tidspunkt garantere, at der ikke kan komme ydeligere aflysninger, sagde pressechef Trine Kromann-Mikkelsen fra SAS torsdag eftermiddag til check-in.dk.

SAS har fra den 1. juni indlejet et reservefly fra et Sydamerikansk flyselskab, da sommeren 2012 bød på store udfordringer i form af flere end 40 aflysninger. Ifølge check-in.dk siger Trine Kromann-Mikkelsen, at det er for at have ekstra kapacitet i tilfælde af problemer.