SAS kaster snøren ud efter pendlerne og sænker priserne

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: Steffen Ortmann

Det skandinaviske luftfartsselskab SAS halverer nu prisen på et 40-turs-klippekort til indenrigsflyvninger.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse mandag.

Klippekortet kommer til at koste 30.000 kr., hvilket er en rabat på 47 pct., for rejsende til og fra Billund, Aarhus og København.

SAS' direktør for infrastruktur, Lars Wigelstorp Andersen, påpeger, at selskabets tilbud kommer i kølvandet på regeringens øgede fokus på luftfart.

- SAS er gået forrest, når det gælder udviklingen af dansk luftfart og tilgængeligheden til Danmark til glæde for dansk erhvervsliv og institutioner. Vi har længe haft et ønske om, at man fra politisk hold støtter en vækstdagsorden for luftfarten, og vi er derfor rigtig glade for, at regeringen har sat luftfart på dagsordenen, og i dag lancerer en række initiativer for en national luftfartsstrategi.

- SAS vil naturligvis også tage vores del af opgaven med at udvikle dansk luftfart, nu hvor det konkrete arbejde i dag er skudt i gang. Derfor kommer vi med et særligt attraktivt tilbud til indenrigspendlere i Danmark, siger han i meddelelsen.

I november meddelte regeringen i sit vækstudspil, at den vil udarbejde en luftfartspolitisk strategi, som blandt andet skal fokusere på effektive og konkurrencedygtige lufthavne samt attraktive konkurrencebetingelser for danske luftfartsselskaber.

/ritzau/FINANS