SAS indsætter ekstra fly

Efter at Cimber Sterling har aflyst alle ruter meddeler SAS, at det indsætter ekstrafly for at få så mange af sted som muligt.

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SAS vil forsøge at få strandede Cimber Sterling-passagerer af sted. Selskabet indsætter ekstrafly torsdag, men alligevel ser det ud til, at konkursbegæringen vil få konsekvenser.

"Det er uundgåeligt, at denne situation vil påvirke SAS' trafik. Vores fokus er nu på de passagerer, som har købt billet af SAS, og som bliver ramt af aflysninger. Her tager vi naturligvis hånd om at bringe vores rejsende frem på anden vis, ligesom vi altid gør ved uforudsete hændelser," skriver SAS i en meddelelse.SAS kalder det "dybt beklageligt" at samarbejdspartneren Cimber Sterling har givet op. SAS forsøger at få så mange fly på vingerne som muligt for at sørge for at få trafikken til at glide.

"Vi har indsat ekstra trafik og øger så vidt muligt kapaciteten, der hvor vi vurderer, at behovet opstår som følge af aflysninger. Det vil give størstedelen af de passagerer, som har booket billet hos Cimber Sterling, lejlighed til på normale vilkår at finde en alternativ rejsemulighed og alligevel komme frem," skriver SAS.

SAS tør endnu ikke spå om, hvornår trafiksituationen er normaliseret.